Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg eller henne få kjønnssykdommer om noen har det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en veldig god venninne som trengte ett sted å overnatte ett par netter i disse tider da det ble vanskelig hjemme. Henne sov over i 4 dager og vi hadde det koselig... En dag var henne ferdig i dusjen og skulle på butikken og ta tok jeg en brukt truse fra kofferten hennes. Jeg sniffet litt på den, før jeg så slikket den og ble veldig hard. Jeg gnidde den mot penishodet flere ganger og fikk en deilig følelse. Den hadde litt hvitt/grått på innsiden hvor vagina har vært og er nå nervøs over to ting: Kan jeg eller henne få kjønnssykdommer om noen har det? Og henne tok den på igjen siden vi badet senere den kvelden og jeg lurer på om henne kan lukte det på trusa? Begge er 15 (Født 2004) Takk for svar! Del gjerne på ung.no om noen andre får samme problem :)

SVAR

Besvart 14.05.2020 16:04:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Sett dine egne grenser

Alle har rett til å sette sine egne grenser for hvor nærgående andre får være. Noen må stoppe opp et godt stykke unna, andre får lov til komme næmere, og noen får komme veldig tett.

 

Les mer
attach_file

Kåthet, onanering og orgasme

I puberteten øker mengden hormoner som gir seksuell lyst - kåthet. Når kåtheten øker, kan det øke nysgjerrigheten på sex.

 

Les mer
attach_file

Gutter og puberteten

En gang mellom 11 og 15 år starter puberteten for gutter. Men det er store forskjeller. Og hva skjer når? Det varierer også fra gutt til gutt, men det er en rekkefølge på det som er ganske forutsigbar.

 

Les mer
account_circle