Hopp til hovedinnholdet

Økt smerte ved vannlatning. Kan det være fordi jeg holder spermen inne?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Den siste uken har jeg fått økt smerte ved vannlatning, noe som ser ut som utflod og rød på tuppen av penishodet. Jeg har testet meg både for UVI og klamydia/mykoplasma - og de svarer negativt. Jeg har hatt en tendens til å holde spermen inne ved orgasme da jeg runker. Kan det ha noe med symptomene mine å gjøre?

SVAR

Besvart 16.05.2020 16:37:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

”Gutteplager” – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle