Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en som hadde klamydia, men testen er negativ?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er så usikker og går å tenker på det ofte, så hadde håpet på litt ro. Saken er den at jeg hadde ubeskyttet sex (flere ganger) med en kompis i november-desember ifjor. Når vi var ferdig fortalte han meg at han hadde klamydia. I ettertid har jeg testet meg 3 ganger med tisseprøve, og alle har vært negativ. Og det jeg synes er så rart er jo at vi hadde ubeskyttet sex sånn 5-11 ganger, så skulle ikke jeg ha vært smittet? Så mine spørsmål er, kan jeg ha klamydia oppe i skjeden som ikke kommer opp på tisseprøvene?(om jeg må ta en annen test oppe i skjeden) Kan jeg stole på resultatene til tisseprøvene? Og hvor lang tid tar det før jeg er steril? Det er jeg jævlig redd for, derfor jeg går å er engstelig

SVAR

Besvart 17.05.2020 10:42:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Mange blir smittet av klamydia

Rundt 25 000 tilfeller av klamydia oppdages hvert år. Mange tester seg ikke, og siden klamydia sjelden gir symptomer, kan mange være smittet og smitte andre uten å vite det. Det gjør at faren for å bli smittet ved ubeskyttet sex er stor.

 

Les mer
account_circle