Hopp til hovedinnholdet

At urinen er fin betyr det at jeg ikke har noe klamydia eller noe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg var hos legen og tok urinprøve dagen før det hadde jeg sex med en gutt uten kondom og jeg har pstav og dem sa at urinen var fin og han hadde sjekka seg alltid før d og det er en stund sia nå 3 månder siden når de sier at urinen er fin betyr det at jeg ikke har noe klamdyia eller noe

SVAR

Besvart 16.05.2020 13:39:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle