Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg ha smittet kjæresten min med herpes, når vi hadde oralsex?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For noen dager siden bet jeg meg selv på innsiden av kinnet, og det ble et sår. Senere på dagen hadde jeg oralsex med kjæresten min. Nå har såret i munnen min begynt å se ut som et munnsår ( jeg har hatt munnsår før, så jeg har allerede munnherpes). Det jeg lurer på er om jeg nå kan ha smittet kjæresten min med herpes til kjønnsorganene fordi jeg kanskje hadde munnsår når vi hadde oralsex?

SVAR

Besvart 05.07.2020 21:30:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Herpes – munnherpes og kjønnsherpes

Herpes er vanligere enn du tror. Rundt 80 % av befolkningen i Norge kan være smittet med et herpesvirus. Mange er smittet uten at de noen gang får utbrudd med sår.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle