Hopp til hovedinnholdet

Lurer på om kuren mot klamydia har virket?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg gikk på doxylin i en uke for å behandle klamydia for syv uker siden. Av en eller annen grunn føler jeg at det ikke har virket, føler fortsatt jeg har samme mengde utflod med samme lukt som da jeg hadde klamydia og at jeg blør etter samleie. Har p-stav med uregelmessig blødning, og begynte nettopp på p-piller samtidig for å fikse den uregelmessige blødningen kan det ha noe med utfloden og at jeg blør etter samleie? Har fast partner og hadde ikke sex med han før jeg var ferdig med kuren. Han har ikke klamydia. Er litt bekymret for at jeg fortsatt har klamydia.

SVAR

Besvart 28.07.2020 02:30:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om klamydia

Klamydia er den vanligste seksuelt overførbare infeksjonen, og de fleste som er smittet, merker det ikke. Alle bør teste seg når de bytter partner, så de ikke risikerer å gå med smitten lenge og smitte andre igjen.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Utflod – til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Hvis utfloden endrer seg kan det være et tegn på at noe er galt.

 

Les mer
attach_file

Vanlige bivirkninger av p-piller og annen hormonell prevensjon

Alle medikamenter som du tar har en virkning, men også potensielle bivirkninger. Her finner du en oversikt over hvilke bivirkninger de ulike hormonelle prevensjonsmetodene kan gi.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
account_circle