Hopp til hovedinnholdet

Leker i konfirmasjonen 

Jente 15 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg skal ha konfirmasjon i mai og jeg begynner å planlegge noen leker vi kan ha i konfirmasjonen. Jeg har søkt litt på nett, men jeg finner ingenting som fenger. Vi har to skriftlige leker (quiz og sånn) til nå og vi trenger en aktiv lek (en lek der man ikke trenger å sitte.) Jeg vet om en lek som handler om at man deles inn i 2 lag (alt ettersom hvor mange gjester det er.) Så sier konfirmanten f.eks. "Jeg vil ha en sko i str. 38", så må de på gruppene finne en sko i str. 38 og levere den til konfirmanten. Det laget som leverer skoen først får et poeng. Etter det er det en ny runde med f.eks. spørsmålet "Jeg vil ha en nøkkel". Det laget som får flest poeng til slutt vinner leken. Denne leken liker jeg veldig godt, men jeg hadde den i en annen anledning for litt siden og jeg vil ikke ha den igjen. Vet du om en aktiv konfirmasjonslek som er ganske lik/i den duren som den jeg forklarte? (Jeg vil ikke ha flasketuten, spiseleker osv. det kan fort bli søl.) Vi blir ca. 36 gjester.

Besvart 05.02.2018 16:26
 

Svar
Hei

Takk for at du skriver til oss!

Du har ganske mange leker på lista allerede og når man først er i gang med leker så går tida veldig fort. Det kan også hende at det er mer barna i familien som holder på mest etterhvert og de voksne slipper taket etter en stund. 

Jeg hadde Kahoot i min konfirmasjon noe som slo veldig godt an, noe du kan tenke på?

Spør vennene dine om tips eller snakk med foreldrene dine ettersom det også er en stor del av feiringen.

Lykke til!

Hilsen ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Fakta om konfirmasjon!

Konfirmasjonsvalg - rådhuset eller kirken (ung.no)

Idet du rundar åttande klasse, kjem du ikkje utanom spørsmålet om konfirmasjon. Konfirmasjon har lange tradisjoner i Noreg, men i dag bestemmer du heilt sjølv om du ynskjer å konfirmere deg eller ikkje. Kva er viktig for deg når du tek eit slikt val? Sei meininga di!

Les mer

Hva er konfirmasjon?

Konfirmasjonsvalg - rådhuset eller kirken (ung.no)

Når du avslutter åttende klasse kommer du ikke utenom spørsmålet om konfirmasjon. Det helt opp til deg selv om du vil konfirmere deg. Hva er viktig for deg når du tar et slikt valg?

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfirmasjon
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfirmasjon