Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg utenfor i konfirmantgruppen, er det mobbing?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 14år, og jeg skal konfirmeres til sommeren. Jeg vil egentlig ikke stå til konfirmasjon der jeg er nå fordi de andre "barna" som er der ikke no. Jeg har ingen å være med, går bare rundt med en av de voksene der.... det var en "venn" av meg som lurte på om jeg også ville konfirmere meg der og jeg sa ja forde jeg hadde gått på kor der med hun. Men når vi kom dit første gangen møtte henne en gammel veninne, og byttet meg helt ut.. så nå har jeg ingen å være med, det er jo heller ingen dom kommer bort til meg... jeg har prøvd å gå bort til noen av de andre, men jeg vil heller være alene enne å være med noen andre og føle at jeg er alene.. jeg har ikke vært med på noen av turene eller lekene vi har der.. og jeg gruer meg til hvert møte.. Men det jeg lurer på er om man kan kalle dette for mobbing eller utestenging? Hilsen en ganske trist, sint, frustrert, redd og lei 14år gammel jente...

SVAR

Besvart 21.12.2018 10:32:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Føler du deg utestengt?

Å føle seg utestengt eller holdt utenfor er ingen god følelse. Hva gjør du hvis du ikke blir invitert med på ting eller ikke blir inkludert i vennegjengen?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle