Hopp til hovedinnholdet

Bestemoren min kommer ikke hvis jeg har humanistisk konfirmasjon.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er ateist og vil derfor ha humanistisk konfirmasjon. Den eldste broren min fikk ha humanistisk konfirmasjon og den andre broren min hadde kristelig fordi han bare bryr seg om pengene. Men for meg handler ikke konfirmasjon om penger, både jeg og pappa synes at vi ikke har noe i kirken å gjøre siden vi ikke er kristne, derfor vil jeg ikke ha kristelig konfirmasjon. Mormoren min er veldig kristen og har også sagt at hvis jeg har humanistisk konfirmasjon så kan jeg glemme å invitere henne. Det synes jeg er litt vondt siden hun kom i broren min sin konfirmasjon og brydde seg ikke om at det ikke var kristelig. Jeg har derfor sagt at jeg ikke vil ha konfirmasjon men mamma sier jeg må ha kristelig.

SVAR

Besvart 09.02.2019 16:08:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle