Hopp til hovedinnholdet

Jeg angrer så på at jeg ikke valgte å konfirmere meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hadde hele live mitt tenk at jeg skulle konfirmere meg borgerlig, helt til alle i klassen begynte og snakke om konfirmasjon og greier. Alle i klassen min er Kristene og skal derfor konfirmere seg kristelig, men da jeg sa at jeg skulle konfirmere meg borgerlig. Så sa de at det var ikke noe mening i det å at da gjorde jeg det bare går pengene, selv om det ikke var pemgene jeg tenkte på men å kunne smale familien min, som bor langt nede i sør. Men når jeg fikk høre gjentatte ganger at det ikke var noe mening med å konfirmere seg borgerlig, å at jeg bare kom til å gjøre det på grunn av pengene. Så bestemte jeg meg går å ikke kongirmere meg i det hele tatt. Og nå angrer jeg veldig på at jeg ikke valgte å konfirmere meg borgerlig, men nå er det forseint, å jeg vet ikke va jeg skal gjøre jeg gråter nesten vær kveld på grunn av det. Men jeg vet at det er ingenting jeg kan gjøre, men jeg føler meg så dårlig å kunne trengt noen tips til å kunne føle meg bedre.

SVAR

Besvart 12.03.2019 11:35:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Humanistisk konfirmasjon

Humanistisk konfirmasjon har blitt en vanlig måte å konfirmere seg på i Norge. Det er et tilbud til ungdom som ønsker et kurs i livssyn og etikk, og både kurs og seremoni gjennomføres på et humanistisk grunnlag.

 

Les mer
account_circle