Hopp til hovedinnholdet

Har 2 små søsken, føler at jeg blir behandla annerledes, mye mas hjemme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er ei jente på 15 år, og jeg har et spørsmål som jeg gjerne vil ha svar på. Jeg har 2 små søsken, Lillesøster som er 12 år og lillebror som er 3 år. Pappa jobber mye, mens mamma er hjemme stort sett hele tiden. Men når vi barna ikke er på skole eller barnehage er det utrolig mye mas hjemme! Jeg føler jeg blir behandla helt annerledes, kanskje fordi jeg er eldst? Ikke vet jeg, men det jeg vet er at jeg ikke har det noe bra nå. Jeg prøver å få litt alene tid med mamma, men det er ikke alltid like lett. Jeg er veldig ofte irritert på mamma, pappa eller noen av de andre. OG vi krangler utrolig mye! Jeg får mindre og mindre lyst til å leve sann. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 10.09.2013 15:12:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle