Hopp til hovedinnholdet

Vi har problemer i familien, alt disse stammer fra min far han vil bestemme alt selv og dt gjør han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente som sliter med familie problemer.Jeg er i en vanskelig situasjon,familien min bråker hele tiden ingen viser hverandre respekt og alt disse stammer fra min far han vil bestemme alt selv og dt gjør han.Alt mulig ansvar er meg og søstrene mine som ordner.Han har fått lappen han klarer ikke å lese skilt så han må alltid ta med seg en,nå får tiden finner jeg ikke jobb til meg så han sier hele tiden dere jobber ikke,men jeg gjør.Han klarer ikke å gjøre en eneste ting selv, hvis?vi må uansett fikse det etter ham.Om du lurer er ikke norsk har annet bakgrunn,så dt jeg vil si her jeg vil gå, flytte hjemmefra når jeg blir 18.Får jeg hjelp av NAV hvis jeg forteller disse hvis ja? hvordan hjelp?Dem klarer ikke å gå alene til lege heller, jeg er lei av mitt liv,alle folk rundt meg har det perfekt,men jeg må hele tiden rydde opp etter familien.Er i en tidspunkt vil dø og ikke leve lenger,dem krangler uten grunn søsteren har flere ganger fått panikk,men ingen tar dt på alvor.vktig

SVAR

Besvart 02.08.2014 12:30:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke råd til egen bolig? Du kan ha krav på bostøtte

Har du dårlig økonomi kan du få hjelp av Husbanken og kommunen din til å skaffe deg bolig. Les mer om du er en av de som kan få støtte.

 

Les mer
attach_file

Hvem får stipend og lån fra Lånekassen?

Elever i videregående skole og studenter kan søke stipend og lån hos Lånekassen. 15. november er søknadsfrist for stipend og lån i høstsemesteret, og 15. mars er søknadsfrist for vårsemesteret.

 

Les mer
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle