Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min er mye sint, kaller meg stygge ting og sier alt er min feil. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har vært sammen med kjæresten i en del år og bor sammen. Han er veldig mye sint, og jeg synes det blir værre ettersom tiden går. Vi har gode perioder, og så blir det en dårlig periode. Da er han mye sint. Roper og skriker hvis han taper i spill, endevender skuffer og slenger ting på gulvet om han ikke finner nøklene, smeller med dører og blir han skikkelig sint er alt min feil uansett. Da kan han av og til kalle meg for drittkjærring og gærn i huet. Så er han blid og verdens beste frem til han blir sur igjen. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 27.05.2015 12:41:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Overgrep og vold i kjæresteforhold

Har du opplevd å bli behandlet dårlig av kjæresten din? Har du lurt på om kjæresten din er bra for deg? Les om faresignaler som kan være tidlige tegn på vold og overgrep i parforhold her.

 

Les mer
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle