Hopp til hovedinnholdet
Gutt spiller på PC (colourbox.com)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)
No nudes for ypou - #ikkegreit (ung.no)

Hei, gutt på 17 år som har holdt på med ei dame som heter l., så fant jeg ut at hun ikke var noe for meg, så vart jeg ganske go venn med bestevennina.

 

Spørsmål
Hei, jeg er en gutt på 17 år? jeg har holdt på med ei dame som heter l., så fant jeg ut at hun ikke var noe for meg, så vart jeg ganske go venn med bestevennina til l. som heter s. og så har vi vært mye ilag i d siste, så har vi begynt å få følelser for hverandre,men hun vet ikke hva hun skal gjøre med meg :( fordi at hun er redd for at l. ikke kommer til å tilgi henne for dette. Og di har vært bestevenner kjempe lenge :( og jeg har ingen aning om hva jeg skal gjøre ? Kan dere hjelpe meg ? jeg vil være sammen med s. <3 , og s. vil fortsatt være bestevenn med linn.
Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei!

Det er ingen enkel situasjon du befinner deg i akkurat nå.
For å få løst denne "konflikten" bør du finne ut om L. fortsatt har følelser for deg. Er hun forelsket? Hvis ikke, er saken forsåvidt løst, for da kan du være sammen med S. og de to kan fortsatt være bestevenner.

Hvis både L. og S. er forelsket i deg, må nesten du og S. diskutere hva som er lurt å gjøre.
Er det best å skjule litt for L. at dere er kjærester eller er det lurt å ta en prat med henne? Det er kanskje ikke så dumt å prate alle tre og forklare hvordan ting henger sammen.

Dette må dere avgjøre sammen, synes jeg. Ønsker dere lykke til og håper dette ordner seg.

Vennlig hilsen helsesøster
Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Novelle: "Venner, uvenner og kjærester"

Hjerte

Jeg tramper opp den lange trappen til soverommet mitt. 20 trappetrinn er det. I en fart får jeg smelt igjen døren etter meg. Hele huset rister. Det rister som om et F-16 fly skulle ha sust 1m over huset. Det var sinnet mitt som var braket løst. Sinnet mitt var som en tornado. En ustoppelig tornado.

Innlegget er skrevet av Othilia

Les mer

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Venner spiller gitar i en park sammen (colourbox.com)

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, -og noen ganger litt vanskelig.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Konfliktløsning
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om konfliktløsning


Quiz: Hva vet du om menneskehandel?

Hva er ROSA?