Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Nå sier han at han skal anmelde meg for trusler, kan jeg få bot?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og en gutt har kranglet mye i det siste. Han har stjålet penger av meg, men det har jeg ingen bevis på. Men han var den eneste som var hos meg da de ble borte. I går skrev jeg til han at om han ikke betale de tilbake kom han til å angre. Da skrev han til meg at han skulle anmelde meg. Jeg skrev at om han går til politiet skal jeg få noen til å banke han så hardt at han ikke husker en dritt. Nå sier han at han skal anmelde meg for trusler og at jeg kan få bot og 10 dag fengsel for dette. Stemmer det? Kan jeg få bot og fengsel for en så liten sak? Eller gjelder det bare større saker? Jeg kjenner jeg er litt bekymra. Bør jeg si unnskyld til han, eller er det ingenting å bekymre seg for?

account_circle
AKTUELT NÅ

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer