Hopp til hovedinnholdet

Nå sier han at han skal anmelde meg for trusler, kan jeg få bot?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og en gutt har kranglet mye i det siste. Han har stjålet penger av meg, men det har jeg ingen bevis på. Men han var den eneste som var hos meg da de ble borte. I går skrev jeg til han at om han ikke betale de tilbake kom han til å angre. Da skrev han til meg at han skulle anmelde meg. Jeg skrev at om han går til politiet skal jeg få noen til å banke han så hardt at han ikke husker en dritt. Nå sier han at han skal anmelde meg for trusler og at jeg kan få bot og 10 dag fengsel for dette. Stemmer det? Kan jeg få bot og fengsel for en så liten sak? Eller gjelder det bare større saker? Jeg kjenner jeg er litt bekymra. Bør jeg si unnskyld til han, eller er det ingenting å bekymre seg for?

SVAR

Besvart 28.04.2017 15:30:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
attach_file

– Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
account_circle