Hopp til hovedinnholdet

Vår venninne blir så fort sur og er slem med meg, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har en jente i klassen min som blir sur veldig fort. og hun tar også overtak på meg og jentene i klassen. hun diskuterer veldig mye, er frekk i kjeften og sier hva vi burde gjøre. jeg sitter med henne i klassen nå, og hun bruker å bli skikkelig sur. her en dag ville hun bytte plass med meg på skolekjøkkenet bare for å sitte med vennen hennes, men jeg ville jo sitte med henne. hun ble dritsur, som vanlig. om hun har gjort noe som er slemt mot f.eks. meg, og jeg begynner å gråte, så kommer hun neste friminutt og sier bare unnskyld. hun tror at rett etter hun har gjort eller sagt noe slemt, så kan hun si unnskyld så er alt greit. alle jentene i klassen er lei det. vi synes ikke at det er greit at hun bare kan komme og si unnskyld rett etter hun har gjort noe slemt. jeg tør ikke gjøre noe eller si noe tilbake om det, fordi da blir hun dritsint og blir å baksnakke meg. jeg trenger tips! vær så snill!

SVAR

Besvart 01.05.2017 10:18:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle