Hopp til hovedinnholdet

Moren min er så sur hele tiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Moren min er konstant sur og i dårlig humør, dette har virkelig begynt å påvirke min hverdag. Så lenge jeg er hjemme alene har jeg det fint, men med engang hun kommer hjem finner hun no å klage, kommanderer meg rundt og truer meg med å kaste meg ut. Dette sliter veldig på syken min, og med tanke på at jeg prøver å komme meg ut av en depresjon blir ikke ting så veldig mye bedre. Pågrunn av depresjon har det vært veldig lett for meg å skulke skole, og hennes løsning på det er å henge meg ut å kjefte. Hun forstår ikke at det er noe som ligger bak, og jeg vet oppførselen hennes er med i stor grad på å påvirke depresjonen min. Det er åpenbart at hun vil at jeg skal flytte ut, og det vil jeg gjerne også slik at jeg kanskje kan få motivasjonen og livet på plass. Men jeg får jo ikke noe borteboer stipend av å bo på samme sted, det er kun det som hindrer meg. Kan dere hjelpe meg med å løse dette?

SVAR

Besvart 20.02.2018 19:47:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle