Hopp til hovedinnholdet

Moren min er så sur

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Moren min er så si sur nesten hele tiden om dagen, hun blir sur ut av intet, eller av veldig småe dumme ting. Jeg prøver alltid å starte en slags dialog med henne om hvorfor hun er sur slik at vi kan fikse det ilag, men da blir hun helt gal og går bort. Hun skyller alltid på at jeg hjelper til for lite eller at jeg spiller for mye, men når jeg gjør noe med de problemene blir det ikke noe som helst bedre. Jeg har gode karakterer, jeg jobbe rveldig mye hjemme, jeg trener mye og jeg gjør så mye for at hun skal bli gladere, men hun blir aldri det. Ingen av kompisene mine jobber hjemme, bryr seg like mye om karakterene sine men ingen av de har en like sur mor. Jeg vil gjerne ha hjelp for og finne ut hva keg skal gjøre.

SVAR

Besvart 16.02.2018 19:35:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Psykologisk førstehjelp når følelsene er vanskelige

Følelsene påvirker hvordan du tenker og tankene påvirker hvordan du føler. Tankekraften kan hjelpe deg til å få det bedre med følelsene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle