Hopp til hovedinnholdet

Ting forandret seg når pappa fikk ny kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har hat det ikke så bra hjemme siden min far fikk seg en ny kjæreste ( stemoren min) når hun kom in i livet mitt alt forandret seg. faren min lytter ikke lenger på det jeg sier og føler som det han gjore før, for når kjæresten hans kom inn han forandra med at han bryr seg bare om hente og ikke bryr seg om meg og det føler som om jeg ikke eksistere lenger at jeg er død for hans øyne. Og kjæresten hans bare kjefter på meg om alt og jeg sitter bare på rommet å seg i vegen og tenker på det det har holdt på i 3 år når vær natt når jeg legger meg så gråter jeg meg i søvn, hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 05.03.2018 20:17:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine bor hver for seg, du flytter imellom og vil at alle skal ha det bra. Helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle