Hopp til hovedinnholdet

Jeg lurer på om det er vanleg når foreldrene skillest at de sier dumme tin om hverandre til oss som er barn?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 år og jeg lurer på om det er vanleg når foreldrene skillest at de sier dumme tin om hverandre til oss som er barn?

Ett annet spørsmål:
Jeg sliter med at jeg ofte får raseri anfall..
Jeg ser på dett som et stort problem. Jeg har flere ganger prøvd å gå vekk fra problema mine, men jeg får det ikke til:(

Raseriet går oftest ut på familie, og jeg vil ikke at vennene mine skal oppleve de. Det er bare et spørsmål om tid før det kan gå ut over de, fordi jeg har litt problemer med venninene mine også. Sosial læreren på skolen har startet med noen "jente møter". Der sitter vi åtte jenter (tre gjenger).
Jeg er med i to av "gjengene" og en vennine av meg er med alle tre. Men det ligger problem mellom de tre "gjengene". Dette sliter godt på meg.

Mamma og pappa skilte deg i sommer, og jeg har hatt litt problemer med å godta det. Om kveldene gråt jeg meg i søvne og jeg hadde problemer med å stole på noen.
Jeg drev å baksnakka en jente på skolen som egentleg er veldig grei. Men nå er vi beste venner, og jeg har sagt til hanne at jeg baksnakket henne. Hun synst art det var bra at jeg sa det til henne:D

Akkurat nå så har jeg bere 3 beste venner i jenter og 3 guter tror jeg. Men jeg har noen få venner i tilegg. Dette er vanskelig for meg. Jeg har nesten ikke vore med venner på ett år, før bestevennina mi spurte om eg ville komme til henne.

Jeg hater livet mitt og vil aller helst forsvinne fra alt.

Desperat etter svar.
Takk på for hand.

SVAR

Besvart 03.03.2009 20:01:36
account_circle