Hopp til hovedinnholdet

Mamma klager alltid over at jeg og pappa roter sånn

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vi har akkurat flyttet til en leilighet. Jeg elsker å bo i byen, men mamma er så utrolig irriterende. Ingenting i leiligheten er perfekt. Hun har et stressproblem, og må ha systemer på alt og sier «fra nå skal det være ryddig hele tiden» og hvis det ikke er helt ryddig, som i min mening er HELT NORMALT, blir hun superstressa og sur og tar det ut over meg og spesielt pappa, som jeg syntes er veldig ubehaglig hvis de krangler. Hun sier «jeg vil bare bo et fint sted», og vi har det jo helt fint, men det syntes ikke hun. I mens andre ganger sier hun «jeg elsker å bo her» Og ofte så klager hun på meg og pappa om at hun alltid gjør alt, men det er ikke sant. I går kom hun hjem fra en reise, og jeg og pappa ryddet skikkelig og i dag sa hun at vi måtte ha det mer ryddig (som vanlig). Ingenting er bra for henne! Kan hun ikke være en normal mamma som slapper av litt. Samtidig blir jeg også utrolig stressa når mamma blir stressa, og så urolig hvis mamma og pappa begynner å krangle.

SVAR

Besvart 17.10.2018 11:16:38
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle