Hopp til hovedinnholdet

Hei, jeg har en jente som jeg er veldig glad i.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har en jente som jeg er veldig glad i, vi har vært sammen i 2mnd og jeg begynner å bli litt bekymra for hu. vi er veldig close og snakker om det meste. disse siste ukene har hu vært deprimert og vil ikke si hvorfor. hun starter på noe og sier aldri hvorfor., hun oppfører seg rart asså. jeg og bestevenniena har snakket med hun men hun vil forsatt ikke, så derfor kontaktet vi lærerne og sa ifra. de har snakket med hu men hun vil forsatt ikke prate om det. jeg er veldig bekymra for at hu begynt med selvskading og at hun hun lokker seg igjen. hva burde jeg gjøre før dette ender opp med at jeg slå opp for det er siste jeg vil og jeg tror ikke det kommer til å hjelpe med den tilstanden hun er i nå.

SVAR

Besvart 02.12.2018 16:32:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig – hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle