Hopp til hovedinnholdet

En jente i klassen sa at jeg bare skulle dø. Jeg tenker på det hele tiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

En jente i klassen sa at jeg bare skulle gå å dø. Ikke direkte til meg men på telefonsamtale med beste vennen min. Det skjedde sån her: Jeg og beste vennen min og hun jeg trodde var beste vennen min gikk på do etter skolen, beste vennen min gikk med en gang ut i gjen og jeg litt etter men hun andre bare gikk fint på doen å snakket med de andre(noen folk fra klassen). Jeg å beste vennen min gikk til bybanen, men hun jeg trode var beste vennen min ikke rakk den. Etter på ringte hun beste vennen min å sa «jeg sa klart å tydelig at hun skulle vente (altså at jeg skulle vente, men det sa hun ikke til meg)! Hun kan bare gå å dø!» beste vennen min sa det til meg med en gang og to venner av oss som å var på bybanen hørte det. Beste vennen min sa også at det hørtes ut som hun som sa det håltpå å begynne å grine og at det hørtes ut som hun mente det. Tror alle har glemt det siden det var før juleferien, men jeg tenker fortsatt på det hele tiden. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg si det til noen?

SVAR

Besvart 02.01.2019 21:19:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan få slutt på mobbing?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan få slutt på baksnakkingen?

Baksnakking er et vanlig problem. Det kan oppfattes som uskyldig, men være veldig ødeleggende og føre til dårlig miljø i klassen eller vennegjengen. Ungdomsjournalist Julie forklarer hvorfor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle