Hopp til hovedinnholdet

Utfordring med klassekamerat.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg begynner å få problemer med en i klassen. Denne personen har begynt å oppføre seg vondt mot meg og andre. Han har flere ganger ødelagt koblingsoppgaver og kaller folk stygge ting. Jeg er klar over at han er mentalt utfordret og at han sliter med å skjønne situasjonene. Han har også stjålet ting fra meg og han har vist at han mangler empati for andre. Jeg har helst ikke lyst til å blande inn lærer men jeg må nok snart det. Jeg sliter med sinna problemer og jeg er redd for at jeg kommer til å slå han ned snart. Så jeg lurte på om dere muligens hadde en god løsning på det???

SVAR

Besvart 21.01.2019 10:43:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sinna? Sånn kan du mestre det!

Sinne og aggresjon kan være skremmende, og er ofte vanskelig å forstå både for den som er sint og de det går ut over. Du kan lære å mestre sinne ditt. Her finner du noen tips om hva du kan gjøre og hvem som kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Slik er du en god venn

Det er viktig å lære seg å være en god venn. Ikke bare når vennene dine har det vanskelig og trenger deg litt ekstra mye, men også i hverdagen.

Artikkelen er skrevet av ungdomsredaksjonen, ung.no

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle