Hopp til hovedinnholdet

Ønsker å bo med stemor fremfor far etter skilsmisse.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei,Jeg er en jente på 13.Jeg bodde sammen med faren min og ste moren min som er som en mor for meg siden jeg har kjent henne hele livet mitt.Faren og ste moren min er skilt nå og moren min har flyttet fra oss.faren min har foreldreansvar for meg,men jeg vil ikke det.Faren min jobber ikke og sitter hjemme og sover om dagen og drar til byen om kvelden.Jeg synes selv at han er et forferdelig menneske og skulle ikke hat barn i det hele tatt. jeg vil bo med moren min,men jeg lurer på hvordan hun kan få foreldreansvar for meg og hva jeg kan gjøre for og bo med moren min, for jeg føler meg ikke trygg når jeg bor med faren min og jeg hvet at jeg ikke kommer til å få en bra fremtid med han.Og jeg hvet at i norske lover så står det at alle barn har rett til å føle seg trygge,og jeg vil ikke omgås en person jeg hater så mye.håper på svar.❤

SVAR

Besvart 17.05.2019 00:27:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når er du gammel nok?

Lurer du på når du kan ta båtførerprøven eller hvor gammel du må være for å jobbe? Her finner du en oversikt over viktige aldergrenser for når du er gammel nok.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle