Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke at kjæresten min begynner på annen videregående skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har en kjæreste som er like gammel som meg. Vi har hele tiden gledet oss til å begynne på samme VGs til høsten, ettersom at vi bor unna hverandre nå og går på forskjellige skoler. Men plutselig har han nå begynt å angre på å søke den vgsen vi har tenkt å gå på. Han skylder på fag og utdanning, men jeg vet han er redd for å ikke trives. For meg er dette et sjokk, og jeg er faktisk utrolig redd for at han skal bytte. Ikke fordi jeg MÅ ha han med meg, men fordi han absolutt ikke passer som en yrkesfaglig person og fordi da blir det bare vanskeligere for forholdet vårt. Jeg går rundt og tenker på dette hele tiden, med en klump i magen. Hjelp meg, hva skal jeg gjøre? Hva skal jeg si? Jeg vet ikke om jeg takler å Gå rundt med denne klumpen i magen lenger.. jeg vil jo hans beste, men den vgs’en der er virkelig ikke hans beste, i mine øyner. Han er bare nervøs for å forlate alle kompisene?

SVAR

Besvart 22.05.2019 22:45:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle