Hopp til hovedinnholdet

Vanskelige forhold hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei..Eg er ei jente som ikkje liker livet sitt så godt. Mamma og Pappa krangler heile tida, mamma gjer alt arbeidet og får alltid kjeft. Eg får ikkje lov av mamma å sei at dei krangler til noen, siden dette er ein plass eg kan være anonym, så er eg her. Eine søstra mi er syk og legene finner ikkje ut kva det er, og me har ikkje eit særlig sterkt forhold. Lillebroren min sitter alltid på spiller på mobilen, så eg er mest for meg sjølv. Pappa skriker, roper,erter eller klageretten meg hele dagen, kvar dag og da blir eg kjempe sint og lei meg. Kvar gang eg har på meg noe som er sånn dere "Fint eller sånne åpne klær"så sier han sånn" du er så fin vennen" Det skremmer meg. Han er ikkje fra Norge, men det er mamma. Eg har mykje depresjon, angst og er veldig redd for mykje. På skulen er det egt ikkje særlig bedre, eg har gode venner, men bestevennen min er ganske slem, eg ahr prøvd å sei da til ho, men så sa ho da te foreldrene og dei sa da til mine..Og ingen gutter liker meg....

SVAR

Besvart 28.08.2019 17:43:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle