Hopp til hovedinnholdet

Problemer hjemme

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går på tae kwon do en idrett jeg virkelig hater men mine foreldre tvinger meg til og gå på det neste år skal kjøpe motorsykkel og de har sagt hvis jeg forsetter skal jeg få lov til og få hjelp til det men jeg vil ikke gå på konkuranser eller ekstra treninger for det er ikke noe gøy og da blir de rasende de sa idag at jeg ikke får hjelp til motorsykkelen og at de tar alle pengene jeg har spart opp som er på spare kontoen. Jeg har gått på denne idretten siden 2011 og jeg aldri likt det særlig godt jeg har sagt jeg har hatt lyst til og slutte men jeg får ikke lov for da truer de meg med ting jeg hater. Jeg begynte med selvskading for noen måneder siden for flere grunner som dårlige venner og en dårlig familie som krangler alt for mye. Jeg ringte politiet en gang pga stor krangel med broren min og min mor. Men det ble de alle veldig sur på meg for. Jeg har ingen og snakke med eller noen som jeg kan stolle på og jeg er veldig redd. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 30.09.2019 16:39:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle