Hopp til hovedinnholdet

Mobbing - falske anklager, kan jeg anmelde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg og en annen venninne har hatt en krangel med to andre jenter. Vi ordna opp, men de mener nå at vi utestenger osv. Moren til hun ene har anmeldt denne saken som en a9 sak altså at vi mobber hun. De kommer ikke med noen bevis eller lignende og jeg mener at dette er falske anklager. Helsesøster, psykisk veileder og lærere er på de andre jentene sides, eneste som støttet meg og hun andre er foreldrene våre. Pappa har snakka med skolen, men kommer ingen vei. Kan jeg anmelde det som falske anklager?

SVAR

Besvart 10.12.2019 10:12:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Opplever du å bli behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke godt sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle