Hopp til hovedinnholdet

Venninna mi går til angrep på meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg begynte på VGS i høst og fikk en venninne ganske fort, nå er vi en gjeng på 4. Problemet er bare det at denne venninna jeg fikk først fikk. Hun går alltid til angrep på meg, det er bare meg hun skal hakke og klage på, hele tiden. Også er hun sur hele tiden og sier det er jeg som skaper dårlig stemning. Hun slenger alltid dritt, og viss jeg fortelle henne en ting jeg kanskje sliter med og trenger hjelp, så er jeg svak og ubrukelig og må slutte og syte. De to andre klarer ikke gripe inn, men prøver å få henne til og slutte, men det funker ikke. For noen dager spurte jeg hvorfor hun gjør det, da sa hun "jeg vet ikke, du er enkel å ta, og jeg mener ikke det jeg sier, men kommer ikke til å slutte heller. Så bli vandt til det". Kan godt være hun ikke mener alt, men jeg tviler. det virker som hun mener det hun sier og jeg har slitt med mobbing (på nett) før. dette vet hun ikke, men derfor gjør alt hun sier vondt. Hvordan kan jeg få henne til og slutte, å snakke funker ikke.

SVAR

Besvart 07.02.2020 12:56:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
account_circle