Hopp til hovedinnholdet

Skal jeg si ja til å møte hos politiet for å løse en konflikt?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ett spørsmål angående ett litt vanskelig valg jeg må ta. Jeg tror jeg skal gjøre det men er litt usikker. Saken er at jeg går forbi en pedofil som er mistenkt for voldtekt hver eneste dag, (ettersom han går der for å se på barn) og jeg har opplevd en rekke ubehagelige hendelser. Politiet mener saken blir henlagt uansett, men jeg ble oppringt og de lurte på om jeg ville være med å snakke med han og politiet, under da seks øyne. Han for ikke forbud mot å gå forbi meg ettersom vi ikke har bevis, men vi kan prøve å løse «konflikten» og jeg kan fortelle han at jeg synest det er ubehagelig. Mamma og pappa mener jeg apsolutt skal dra, men samtidig har jeg ikke så veldig lyst. Det høres spennende ut og jeg har jo innerst inne lyst, men jeg er en sjenert person som sikkert ikke kommer til å si noe uansett. Snakka med venninna mi, og ho sa jeg burde følge magefølelsen min (ettersom den aldri har tatt feil haha) og jeg er enig, men jeg har ingen magefølelse. Hva godt kommer liksom ut

SVAR

Besvart 25.02.2020 14:04:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle