Hopp til hovedinnholdet

Jeg angere på noe jeg har gjort, burde jeg sende melding?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Håper virkelig du svarer. For noen dager siden lagde jeg en tiktok av en sang som heter : me and mA n*****. Ilag md noen venner. Og under i bioen skrev vi sangnavn, md N ordet i. Vi tenkte ikke noe særlig over det, og mente virkelig ikkenoe dumt med det. Men så kom en jente jeg ikke helt vet hvem er men som er like gammel som meg, og skreiv i kommentarfelte til videoen at vi var idioter og at vi var rasister ogsånn. Denne jenta er i dårlig miljø, og er venn med mange skummle folk. Det var veldig veldig veldig dumt av oss og jeg angrer veldig. Jeg skjelver jeg er så redd. Burde jeg sende meling til henne? Alle kan jo gjøre feil.

SVAR

Besvart 17.09.2020 12:29:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips hvis noen er kjipe på nett

Hva gjør du hvis noen for eksempel deler en snap som er ment å såre noen? Eller hvis noen er slemme mot deg eller andre på nett? Her er noen tips.

 

Les mer
attach_file

Samvittighet, en fin ting?

Samvittighet er noe vi kjenner inni oss, en følelse eller tanke om hva som hjelper oss med å skille på hva som er rett og galt.

 

Les mer
attach_file

Å be om unnskyldning

Å be om unnskyldning er noe vi alle har gjort i løpet av livet. Men hvorfor gjør vi det? Og hvordan kan man få sagt det på best mulig måte? Her får du tips til hvordan du kan be om unnskyldning.
Av Tiril, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Gjort noe dumt? Tilgi deg selv!

Har du gjort noe du angrer på, som å såre en kjæreste eller svikte en venn? Sammen skal vi finne en måte du kan tilgi deg selv.

Skrevet av ungdomsjournalist Emilie

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle