Hopp til hovedinnholdet

Moren til kjæresten min hindrer oss i å treffes

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Så jeg og kjæresten min har vært sammen i 7 måneder nå. Jeg ser han nesten aldri på grunn av moren. Jeg ser han kanskje 1 gang i uka hvis jeg er heldig. Det har ikke noe med at hun ikke liker meg eller noe å gjøre. Det eneste hun vil er at han skal fokusere på skolen, men han sitter for det meste bare inne og facetimer meg.. Han er aldri ute med venner heller, og får ikke lov til å gjøre noe alene. Jeg prøver å snakke med han om det, og at jeg synes det er vanskelig, men han sier det ikke er noe han får gjort med det. Hva gjør jeg? Det siste jeg vil er å slå opp, men jeg klarer ikke se han så lite... Takk på forhånd.. Mvh Anonym

SVAR

Besvart 26.11.2020 11:33:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle