Hopp til hovedinnholdet

Jeg er veldig redd for å ha fått corona og for om jeg kan smitte andre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og mamma var til Sverige på tirsdag denne uken og nå har jeg tenkt over det. Vi skulle aldri ha dratt siden det kan smitte pga av corona og håper ikke jeg har blitt smitta nå. For jeg var hos legen på fredag og da kan jeg ha smitta de på lege kontoret kanskje :( har ingen symptomer på corona tror jeg, men er livredd for å smitte andre siden man aldri vet. Uff har så angst for det. Og så gikk jeg forbi en eldre dame når jeg hadde vært hos legen og da skulle jeg gått over på andre siden. Tenkte meg ikke for :( Er så utrolig redd for å smitte andre. Jeg bor for meg selv og nå har jeg sagt til mamma at ingen får komme til meg. Sitter ikke i karantene eller noe sånt men de sier jo at man bør holde seg hjemme og ikke ha noe besøk. Så da gjør jeg det sånn.

SVAR

Besvart 17.03.2020 20:24:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle