Hopp til hovedinnholdet

Sitter mye inne og er redd for å få corona, stakk under hjertet, farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg sitter mye inne nå pga av corona viruset og er litt redd for å få det. Men nå har jeg ganske vondt i kroppen og har litt vondt i nakken som gir muskel smerter i kroppen og det er ubehagelig. Er det farlig tror du? Er det corona? får så angst for at det skal være noe alvorlig, har vondt i beina og hadde vondt under hjerte her om dagen. Pleier aldri å ha vondt i beina men nå har jeg det. Det stakk noe intenst under hjerte her for noen dager siden og var redd for hjerteinfarkt, men jeg tok EKG for 3 mnd siden og var ikke noe galt med hjerte mitt da. Men kan jo ikke akkurat ta EKG hver annen mnd. Men er så redd for å dø. Har angst hver dag. Har klump i halsen, hatt det i noen dager nå. Er det symptom på corona tror du? Jeg har pollen allergi, kan være det også. Men vet ikke. Har også hatt stikkinger i ryggen, det kommer og går. Er det farlig? Har ikke noe puste problemer, eller vondt i halsen. Føler meg frisk untatt muskel smertene, er ikke noe slapp eller trøtt eller svimmel.

SVAR

Besvart 23.03.2020 08:50:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
attach_file

Fysisk aktivitet i hverdagen - viktig og sunt

Helst bør du være aktiv minst en time hver dag. All aktivitet er bedre enn ingen aktivitet!

 

Les mer
account_circle