Hopp til hovedinnholdet

Hva skal jeg gjøre, har fått jobb på Rema men mamma er bekymret.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har aldri hatt jobb før og tidligere i år søkte jeg en søknad om sommerjobb på Rema 1000, fikk svar idag at de ønsket ekstrahjelp i disse corona tider men mamma er bekymret ettersom hun jobber i helsevesenet og denne ekstrajobben krever at jeg tar bussen så hun er redd for smitte. Så jeg lurte egentlig bare på litt veiledning og en annens tanke

SVAR

Besvart 20.03.2020 16:10:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
attach_file

Til deg som er urolig og redd i disse koronatider

Det er ikke rart at du er urolig i disse dager. Nyhetene har store oppslag om sykdom og dødsfall og myndighetene har innført sterke tiltak for å stoppe spredning av viruset, som forandrer hverdagen til oss alle. Denne artikkelen gir deg råd om hvordan du kan takle uroen.

 

Les mer
account_circle