Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir stresset av hjemmeundervisningen og jeg føler meg alene....

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

da vi fikk melding om at vi skulle ha hjemmeundervisning fikk jeg skikkelig panikk og var stresset hele dagen resten av de dagene før første hjemme dag var utført, fordi jeg ante ikke hvordan det ville gå. første uka var veldig grei og jeg likte egt. hele hjemme skole opplegget. men nå i uke 2 har vi sykt mye å gjøre og jeg sliter allerede mentalt. og det at vi kanskje ikke skal få gå fysisk på skolen igjen gjorde alt verre igjen. jeg har holdt på med selvskading og greide å stoppe etter at jeg ba om hjelp (venter fortsatt på psykolog). ba om hjelp før vinterferien, men startet igjen noen dager etter at hjemmeundervisningen startet. en god ting opp i alt dette er vi kanskje slipper eksamen til våren. men jeg savner virkelig å ha vanlig undervisning, og å få møte alle lærerne. og jeg liker tysk læreren jeg har dette året, fordi jeg faktisk lærer noe nå. men nå er det litt vanskelig når jeg må skrive og ikke alltid får svar med engang. jeg har ingen å prate med og føler meg alene. hjelp.

SVAR

Besvart 26.03.2020 11:27:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bekymret for Korona, jobb eller studier? Her er en meditasjonsøvelse du kan prøve.

Burde vi bekymre oss? Det er vanskelig å la være. Av og til føles det til og med nyttig, som om det kan forhindre at vonde ting skjer. Men denne underliggende ideen om at bekymring gir oss kontroll er en løgn. Bekymring gjør ikke det vonde mindre vondt og det forhindrer ikke at smertefulle ting skjer.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Hva er savn? Og hva kan du gjøre hvis du savner noen?

Savn er en naturlig del av livet, og noe alle opplever innimellom. Savn er hjernens måte å fortelle oss at noen har vært viktige for oss. Så egentlig er savn en fin ting også, selv om det kan kjennes vondt der og da.

 

Les mer
account_circle