Hopp til hovedinnholdet

Ingen av lærerne har hatt undervisning på hjemmeskolen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg lurer på en ting angående korona viruset og hjemmeskole. På siste dagen før hjemmeskole var læreren veldig klar på at det ikke var ferie og at skolen fortsatte som før, bare hjemme på pc'en. Hun sa også at vi elever hadde krav på læring og at lærerne har plikt til å undervise. Vi er nå i tredje uke med hjemmeskole, og ingen av lærerne har hatt undervisning. De gir oss oppgaver og prosjekter vi skal jobbe med, men hvis vi skal lære noe nytt er det opp til eleven. Jeg føler at jeg lærer mindre når jeg må finne ut alt selv. Noen av lærerne ringer rundt til elever og spør om de har noen spørsmål, og det er bra, men det er fortsatt ingen undervisning. Dette kan gjøres over videochat, som jeg har sett andre skoler gjøre. Stemmer det at lærerne har plikt på å undervise, og bør de egentlig ha ordentlig læring?

SVAR

Besvart 02.04.2020 09:33:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skoleproblemer? Få hjelp av Elevorganisasjonen

Har læreren din lov til å stryke deg på en prøve du ikke har vært på? Elevorganisasjonen kan hjelpe deg med problemer du har på skolen.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
account_circle