Hopp til hovedinnholdet

Jente 20 år! Jeg er redd de strenge coronatiltakene varer til etter jul.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er redd for at de strenge Coronatiltakene varer til etter jul, er lenge til men er redd man blir anbefalt å ikke treffe familie i julen men være hjemme alene hos seg selv, er redd hele julen kan bli avlyst, at det blir forbudt å feire sammen med noen, kan det bli sånn? Skjønner tiltakene men er livredd for å være alene i julen; det vil jeg ikke. Skal også få en kattunge i August, noe som er veldig viktig for meg, er redd jeg ikke får hentet den på grunn av dette, om det ikke finnes noen kreativ måte å levere den på. Har utstyr klart til den, men er redd akt går i vasken. Har jeg stor grunn til bekymring? Og kan man bli smittet av corona om man kommer borti håret sitt om man er på butikken foreksempel og håret kommer inn i munnen? Setter det opp men noen småhår kommer alltid likevel borti og inni munnen min. Kan man bli smittet av dyna si om man er uheldig å ta på den med uvaskede hender? Av mobil, fjernkontroll osv?

SVAR

Besvart 08.04.2020 09:50:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du redd for å være syk?

Det er ikke uvanlig å tenke at man kan ha fått en alvorlig sykdom. For noen kan tankene ta mye tid og krefter, og føre til det man kaller hypokondri eller helseangst.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle