Hopp til hovedinnholdet

Kommer ikke overens med familien min, jente 17 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vet ikke hvem jeg skal snakke med om dette. Derfor trenger jeg deres råd. Kort fortalt kommer jeg ikke overens med familien min. Jeg forteller alltid meg selv at det kommer til å gå over og at vi kommer til å gå bedre over ens når jeg blir eldre. Jeg flyttet på hybel forrige sommer og gledet meg sykt til å flytte. Etter at jeg flytta har jeg følt på at tusen kilo har blitt løftet av skuldrene mine. Men etter korona har brutt ut måtte jeg flytte tilbake hjem. Jeg vet ikke hva det er med meg men hver gang jeg prøver å snakke med familien min så får jeg til å starte en krangel. Jeg vil ikke si mere foran de fordi jeg vet at det er jeg som er problemet. Jeg vil egentlig bare flytte helt ut. Jeg klarer ikke sove lenger og når jeg gjør har jeg grått meg selv til jeg sovner. Det føles ut som at jeg ikke kan være nær de fordi da ødelegger jeg deres forhold. Jeg er alltid på rommet mitt for å forhindre krangling og føler jeg stenger meg selv inne fordi jeg er ubrukelig. hjelp?

SVAR

Besvart 13.04.2020 23:45:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle