Hopp til hovedinnholdet

Flytte hjem fordi jeg ble permittert fra jobb, slitsomt hjemme. Jente 20 år

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg studerer i en annen by, men måtte flytte hjem til familien min fordi jeg ble permittert fra jobb og mistet inntekten min. Det er en grunn til at jeg flyttet hjemmeifra. Vi bor 5 hjemme, og jeg har ikke eget rom. Jeg må sove i stua sammen med mor fordi broren min på 30 har tatt over rommet mitt. Nå som jeg er hjemme sliter mamma veldig psykisk. Hun har blitt permittert fra jobb og har en kjempe lav inntekt. Hun har svært store humørsvininger og kan klikke og kjefte når som helst. Slik har det vært i alle år. Det er veldig slitsomt å bo hjemme med mange personer og studere samtidig, jeg får aldri ro. Mamma og pappa krangler også hele tiden, og jeg får aldri privatliv. Her om dagen kom jeg hjem, og mamma klikka på meg for ingening. Hun sa hun kommer til å dra meg i håret, og mye annet sykt. Det klikka for meg innvendig, så jeg gikk på do og låste meg inne 1 time. Jeg blir psykisk påvirket av mamma hjemme, det er en grunn til at jeg flyttet ut.

SVAR

Besvart 14.04.2020 00:03:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle