Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha hjemmeundervisning i teorifag.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg går i andre klasse på restaurant og matfag og vi har startet nå tilbake på skolen. ALLE andre yrkesfag har teori fortsatt hjemme digitalt, bare klassen min som har vanlig skoleuke med teori og alt på skolen. Det er jo ikke det som er mening? Vi skulle starte på skolen bare for å få mulighet til å jobbe praktisk. Jeg er redd for å bli smittet fordi jeg har en grunnlegende sykdom som kan føre til at corona kan være dødelig for meg hvis jeg blir smitta. Er det mulig å fortsette med teori digitalt hjemme istedenfor gå på skole? Jeg hadde kommet på skolen for å jobbe praktisk akkurat som alle andre linjer, men jeg vil ha teori hjemme akkurat som alle andre linjer.

SVAR

Besvart 19.05.2020 22:10:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Oppstart av skole og fritid etter koronastengning

Det er mange spørsmål som dukker opp når skole og hverdagen kommer tilbake. Er det trygt? Kan jeg leve som normalt igjen nå? Hva må jeg passe på? Hva med idrett, og hva med ferien?

 

Les mer
account_circle