Hopp til hovedinnholdet

Tror du skolen kommer til å stenge ned igjen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg ser at smittetallene begynner å stige, og jeg er livredd. Jeg blir så stressa på tanken av å stenge skolen igjen, for jeg klarer ikke flere måneder hvor jeg bare er hjemme. Jeg orker ikke mer. Hvis skolen blir stengt ned, kommer jeg ikke til å ha noe motivasjon til å leve. Jeg klarer ikke mer corona, jeg vil bare at en vaksine skal komme. Jeg synes nå at det er vanskelig å stå opp fra senga, men hvis skolen blir stengt ned vet jeg ikke om jeg kommer til å stå opp. Jeg tror ikke jeg kommer til å klare det. Tror du skolen kommer til å stenges ned? Jeg trenger svar.

SVAR

Besvart 12.08.2020 09:13:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Slitsomme tanker, grubling og tankekjør

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Heldigvis finnes det råd.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle