Hopp til hovedinnholdet

Har en kjæreste i Sverige. Hvordan kan vi møtes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har ikke sett kjæresten min siden februar pga. Korona. Han bor i sverige, i **** (fjernet pga personvern)men han bor i en liten byggd 2-3 timer unna hovedstaden. Jeg vet det er et ark man kan skrive på også kan han komme med 10 dagers karantene. Problemet er det at foreldrene våre jobber alle sammen og vi kan ikke putte dem i karantene uten videre. Vi kan heller ikke bruke masse penger på hotell. Er det en måte vi fortsatt kan møtes? Det begynner å bli veldig ensomt, vi snakker sammen hver dag over discord, men det er ikke det samme. (bare litt opplysninger om man trenger) Vi har vært sammen i 2 år og vi har møttes flere ganger.

SVAR

Besvart 03.09.2020 00:10:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle