Hopp til hovedinnholdet

Jeg har vært syk i tre dager og lurer på om jeg har korona og må ringe lege

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har vært syk de siste 3 dagene + i dag. Jeg bare lurer på om jeg burde ringe til legen. Jeg hoster, har vondt i halsen, jeg er sliten, jeg hadde løs mage i går og i dag, jeg tror jeg har har øyekatarr , er tett i Nesa og jeg tror jeg har litt av og på feber. (hvet ikke helt fordi mamma og pappa er litt uenige, det er nemmelig det at mamma er kald på hendene og pappa er varm på hendene) Burde jeg få mamma og pappa til å ringe legen, tror du jeg kan ha corona? (målte temperaturen min nå og det var sånn ca 37.2, den greia er veldig gammel da så det er ikke sikkert at det var 100% korrekt.) Jeg var også på leirskole i forrige uke og etter det ble jo over halve klassen syk +alle lærerne uten om tre og en av dem ble syk senere i uka. Takk for svar(:

SVAR

Besvart 09.09.2020 07:37:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om det er spesielle råd for ditt nærområde.

 

Les mer
account_circle