Hopp til hovedinnholdet

Redd for at coronaviruset aldri går over.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er livredd for at korona viruset aldri går over! Eller at det tar flere år før det går over!! Tenk hvis vi aldri finner et vaksine på korona! Det viruset er jo snart 1 år gammelt! Har dere noen tips på hva annet jeg kan tenke på enn det viruset!? Jeg er redd hvis jeg smitter noen i familien min som ikke tåler det! Tror du at viruset kanskje går over? Det blir jo bare verre og verre for hver dag som går! Enten så dør noen eller så blir det flere nye smittede!!! Tenk hvis vi må overleve med viruset for alltid eller i mange mange år!!

SVAR

Besvart 20.09.2020 15:30:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har du slitsomme tanker, grubling og tankekjør?

Grubling er når vi tenker på det samme igjen og igjen og ikke finner en løsning. Tankekjør er når det kommer mye tanker på en gang som gjør deg urolig eller sliten i hodet. Her får du råd som kan hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle