Hopp til hovedinnholdet

Hvordan feire bursdag nå i koronatiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, eg skal feire barnebursdagen min den 17.oktober og eg har/skal (vist det er lov) invitere alle jentene på 8 trinnet vi er ca 25-30 jenter og eg lurer på om eg har lov å invitere alle no som det er koronautbrudd igjen...? Alle på trinnet er i lag i friminuttet og vi helde egentlig ikkje 1 meters avstand (vi helde litt avstand), eg veit ikkje om det har noke å sei om alle er i lag, men har eg lov å invitere alle?( eg veit att noken kjem til å ikkje kunne komme) Eg skal også feire familie selskap 19.okt på bursdagen min, kan eg ivitere alle tanter, onkelar og søskenbarn? eller må eg ta kvar side av familien på forskjellige dagar? Eg veit ikkje kor masse grensa er no, men kan eg invitere alle? Takk på forhand

SVAR

Besvart 18.10.2020 13:53:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt du trenger å vite om bursdagsfeiring!

Du kjenner kriblingen i magen, du blir et år eldre og ønsker å feire den store dagen sammen med gode venner! Men hvem skal du invitere, hva skal dere spise og hva bør du ønske deg?

Av Amalie, ungdomsjournalist, ung.no

 

Les mer
attach_file

Disse korona-rådene gjelder

Selv om vi er ganske lei nå, er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene. Følg med på nye beskjeder som blir gitt om reglene for landet og for ditt nærområde. Alle over 16 år oppfordres til å laste ned appen Smittestopp.

 

Les mer
attach_file

Korona og skolen - dette trenger du å vite

I denne artikkelen har ung.no samlet viktig informasjon, og svar på ofte stilte spørsmål om korona og skolehverdagen din.

 

Les mer
account_circle