Hopp til hovedinnholdet

Hvorfor blir jeg alltid tett i nesen når jeg kommer inn i klasserommet?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hvorfor er det sånn at hver gang jeg går inn i klasserommet på skolen så blir jeg enten tett i nesa eller veldig snufsete? Jeg kan være frisk hjemme, i venners hus og ute, men alltid når jeg går inn i klasserommet så er det som om jeg er forskjøla... Og pga korona så tror alle at jeg er syk. Men det stemmer ikke, siden det var sånn før korona også (+ at jeg har testet negativt på korona).

SVAR

Besvart 25.01.2021 19:19:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
attach_file

Matvareallergi

Har du matvareallergi eller kjenner noen som har det? Det kan være litt problematisk, men med god kunnskap, går det mye greiere.

 

Les mer
attach_file

Har du pollenallergi?

Blir du sliten og slapp, tett i nesa og får kløe i øynene når våren kommer eller når det er deilig sommervær? Da kan det hende du har pollenallergi.

 

Les mer
account_circle