Hopp til hovedinnholdet

Eksen min vil anmelde meg for et nakenbilde jeg fikk av ho

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg har et problem. eksen min vil anmelde meg for et nakenbilde jeg fikk av ho, jeg maset ganske lenge, og det er mulig at hun forsto det som at jeg presset hun. jeg fikk bildet, og nå etter 2-3 måneder har vi slått opp, og hun vil anmelde meg for det. hva kan straffen bli? hun sier jeg kommer til å måtte flytte, og ikke får jobbe med mennesker når jeg blir eldre, og så sier hun at jeg ikke får reise til utlandet. er dette sant? hva kommer straffen min til å bli?! bildet var ikke av hele kroppen, men det var 2 bilder. det ene var av en pupp der halve puppen syntes, helt til enden av brystvorten så hele brystvorten syntes, og det andre bildet var nesten helt likt bare av den andre puppen. resten av kroppen hennes hadde hun klær. regnes dette som nakenbilder? isåfall, hva kan straffen bli? jeg er utrolig redd, og har gått sånn i mange uker nå! hun spør ofte om vi kan bli sammen igjen, men jeg sier nei, og da kommer ho vanlighvis å sier at ho skal anmelde meg! er ikke dette en måte å true meg på? liksom bli sammen med meg eller så anmelder jeg deg!.. sånn jeg tolker det ihvertfall. hun gjør det ofte. hun plager meg hele tiden! ho gir meg ikke fred! jeg orker ikke å gå å være redd hele tiden! jeg orker ikke det mer! ho og venninna hennes plager meg! det var faktisk heller ikke hun som jeg fikk bildene av, det var vennina hennes. hun sendte det først til vennina si, sånn at ho skulle sende de til meg tror jeg.. men uansett.. har ikke venninna hennes gjort noe ulovlig? eller er alt fremdeles min feil?

SVAR

Besvart 06.06.2013 11:49:04
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan man legge ut bilder av andre som man selv har tatt?

Hvor går grensen for hvilke bilder man kan legge ut av andre? Er det nok at man har fotografert bildet selv? Her er noen gode råd.

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
account_circle