Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble tatt for stjeling, hva blir straffen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er i sikkelig trøbbel og jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre! For ca 1 uke siden ble jeg tatt for stjeling i en Cubus butikk. Jeg har tatt her flere ganger og det er snakk om klær for ca 5000kr. Sjefen på Cubus har lenge visst om meg, men har ikke fått "tatt" meg før nå. Har også tatt andre steder på senteret, men dette er bare småting. Spørsmålet er, hva skjer nå? Jeg har aldri hatt noe med politiet å gjøre tidligere. Mamma er i barnevernet (forsterfamilie), vil hun minste jobben? Hjelp, jeg får ikke sove.. Jeg tør heller ikke å snakke med noen om dette - kun mamma og pappa. Er det alltid slik at slike saker blir kjent? er redd kjæresten min får vite det.. Jeg er kvalm hele tiden og vet virkelig ikke hvor jeg skal gjøre av meg! Vil jeg få høy bot, fengsel eller bare betale det jeg har stjele for? Mvh jente som blir 17 i oktober .

SVAR

Besvart 14.10.2013 10:15:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
attach_file

- Stjeler i butikken

Jeg er ofte innom senteret på vei hjem fra skolen, og putter noen ganger snop og sminke i lomma før jeg går ut igjen. Jeg har ikke blitt oppdaget ennå, men vet at andre er blitt tatt. Hva blir straffen for sånne småting?

 

Les mer
account_circle